Välkommen till Tallbackagård!

Vill du lämna din häst på tillridning/försäljning eller bara vidareutbilda den? Eller kanske söker du ny häst, Hör av dig med dina frågor. 0706-685509

Hästen MAYA, sto e.Cardento-Turban Rose, såld utav Tallbackagård tävlar nu med framgång nere i AREZZO med sin ryttare MICHAEL WHITAKER!

Tallbackagård tar emot hästar för tillridning och försäljning. Vi arbetar dessutom med unghästar som skall utbildas och matchas till championaten, kvalitetstävlingar eller Falsterbo Horse Show. Verksamheten är specialiserad på hopphästar.

Tallbackagård ligger precis utanför Sölvesborg och drivs av Frida och Linda Tinglöf, med uppbackning utav Mikael och Kristina Tinglöf.
Frida tränar och tävlar hästarna, hon har varit med i Sölvesborgs elitlag både på ponny och på häst. Frida har rutin upp till och med svår 1.50 hoppning och MSV Fälttävlan. Under år 2005 arbetade hon som beridare i Holland hos internationellt framgångsrika ryttaren Henk van de Pol.
Frida har ridit unghästar i fyraårschampionat och utbildat till Falsterbo. Falsterbo 2008 fick hon en 5:e plats i sexårsfinalen med den egen utbildade Vitaly, som hon köpte i Holland redan som tre åring.
 

Fotograf:
Roland Thunholm
Startsida

Hästgården Tallbackagården

Tävlingshästar

Till Salu

Aktuellt

Bilder

Kontakt & länkar